ÇORUM / İSKİLİP - İskilip Sultan Hatun Anaokulu

İskilip Sultan Hatun Anaokulu

Adres
MEYDAN MAH. DR.SADIK AHMET CAD. İSKİLİP SULTAN HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO 3 İSKİLİP / ÇORUM
Vizyon
Kurumumuzun vizyonu; Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçlarına uygun olarak çocuklarının gelişim düzeyleri ilgi alanı ve ihtiyaçları dikkate alınarak aile katılımı ile yaşam boyu öğrenmeyi destekleyen eğitim ortamı ile duyarlı, yeniliğe açık, özgüveni yüksek tercih edilen bir kurum olmaktır.
Misyon
3-6 yaş (36-72 ay) arası çocukların MEB’in okulöncesi eğitim programı çerçevesine uygun olarak; bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak çocukların gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerlerine sahip çocuklar yetiştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışlara sahip çocuklar yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İkili öğretim
08:00-12:00 12:30-17:30
Meydan Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Cad.No:3 İskilip
Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 55 km uzaklıktadır.